Shiraz Lane julkaisee vuoden 2015 esikois-EP:nsä uudelleen – Ikärajaton Shiraz Lane & Friends -sisäfestivaali yhdistää rockin ystävät viikonloppuna

Kirjoittanut Atte Itkonen - 14.2.2024

Shiraz Lanen vuosi on alkanut julkaisupuolella arkistojen aarteiden parissa; saatiinhan viime viikolla ulos pitkään lopussa olleen ”Vibration I” -EP:n uusi levysatsi, ja tämän viikon perjantaina yhtye julkaisee uudelleen myös alun perin vuonna 2015 julkaistun ja sittemmin fanien kansainvälisesti metsästämäksi cd-levyksi päätyneen ”Be The Slave Or Be The Change” -EP:n. Bändi kommentoi:

”Shiraz-tehdas työskentelee täysillä uuden materiaalin kimpussa, mutta on hienoa saada kaksi timanttia menneestä myös taas jengille tarjolle. Uskomme, että kautta aikain ensimmäinen EP on parantunut kuin viini aikojen saatteessa.”

”Be The Slave Or Be The Change” -EP palaa samalla perjantaina kaikkiin suoratoistopalveluihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Shiraz Lane ja Tiivistämö isännöivät tänä lauantaina Helsingin Tiivistämöllä Shiraz Lane & Friends -sisäfestivaalia, jossa ovat mukana myös Block Of Flats, Westway, Afternoon Astronauts sekä Coochilla. Luvassa on uudelle melodiselle rockille pyhitetty ilta, jossa oman sijansa saavat myös akustiset esiintymiset. Tapahtuman aikataulu on myös julkaistu ja katsottavissa täältä.

Osta liput ennakkoon täältä.

Tilaa rajoitettuna painoksina saatavilla olevat levyt:
Be The Slave Or Be The Change
Vibration I

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

WEBSITE | INSTAGRAM | TIKTOK | FACEBOOK | SPOTIFY