Shiraz Lane kiinnitetty Dark River Festivalille

Dark River Festival 2015Viime vuonna Hard Rock Rising -bändikilpailun voittaneen vantaalaisen Shiraz Lanen ura on toistaiseksi vielä alkutaipaleella, mutta vantaalaisrokkarit ovat ehtineet jo käydä keikalla muun muassa Torontossa. Yhtye julkaisi Be The Slave Or Be The Change –EP:n toukokuun 8. päivä ja esiintyi toukokuussa Japanin Finland Fest – Loud & Metal Attack –tapahtumassa muun muassa Sonata Arctican ja Lost Societyn rinnalla.

Vantaan Sanomat: ”Mikäli nautit rehellisestä hard rockista, kannattaa painaa mieleen nimi . Ryhmä jatkaa ylpeänä Guns N’ Rosesin ja Skid Row’n kaltaisten bändien viitoittamalla tiellä.”

Rumba: ”Shiraz Lane tekee kunniaa 80-luvun Skid Row’lle ja Guns N’ Rosesille. On touhussa paljon omaakin. Laulaja Hannes Kett kirkuu komeasti, kitarat räyhäävät ja biisit ovat tarttuvia. Shiraz Lane on lavalla tiukka pumppu, jonka soisi luovan uraa myös kaukana Pohjolasta.”

Inferno: ”Vaikka bändi on virkaiältään kovin nuori, se osoittaa kuitenkin heittämällä olevansa ainakin genren kotoiset uudet airut. Materiaalin monipuolisuudessa Shiraz Lane hakkaa esimerkiksi Santa Cruzin jo nyt. Myös bändin yhteissoitto osoittaa, että treenikämpillä on tehty muutakin kuin keitetty kahvia.”

Shiraz Lane soittaa Radio City –lavalla perjantaina klo 18:20.

Kommentoi julkaisua