Shokkimetallia perjantaille: Fear Of Dominationin uusi kappale ”Obsession” kuunneltavissa

Kotimainen shokkimetallibändi Fear of Domination on julkaisemassa seuraavaa ”Metanoia”-nimistä albumiaan toukokuun 4. päivä Ranka Kustannuksen kautta. Yhtyeen tulevalta albumilta on julkaistu tänään kuunneltavaksi toinen kappale nimeltä ”Obsession” ja voit kuunnella sen tästä:

Bändin laulaja Saku Solin kuvailee kappaletta letkeäksi ja hyvähenkiseksi biisiksi.

”Se on vähän pogoilevampi. Kappale on sopivan iskevä, lyhyt ja toimiva räväytys, jossa on jyrkkää käskytystä. Se kuvastaa tosi hyvin yhteishenkeä bändissä.”

Kahdeksanhenkinen yhtye on kerännyt energisillä livekeikoillaan hehkutusta ennen kaikkea laulajakaksikon dynamiikasta ja henkilökemiasta. Fear of Domination kiinnitti viime kesänä toiseksi laulajakseen Sara Strömmerin. Lisäksi bändiin liittyi perkussionisti Mikael Kunttu.

”Edellinen single The Last Call on upea, voimakas ja melodinen iso biisi, jolla tarjoiltiin Saran repertuaaria. Obsession on suoraviivaisempi. Siinä meillä laulajilla on tasapainoista voimakasta vuorottelua”, Solin kertoo.

Solin lupaa, että yhtyeen tuleva albumi on iso ja monipuolinen kokonaisuus, jolta löytyy raskaamman rytinän lisäksi diskompaa ja popimpaa materiaalia.

”Olemme tehneet paljon uusia temppuja ja rikkoneet rajoja, mutta säilyttäneet letkeytemme ja hyväntuulisuutemme. Sääntöjä ei ole”, hän sanoo.

Fear of Domination lähtee uuden albumin voimalla kiertämään innoissaan Suomea ja Baltiaa Amaranthen kanssa.

Fear of Dominationin alkukesän keikkakalenteri:
4.5. Ilokivi, Jyväskylä
5.5. Henrys Pub, Kuopio
11.5. Nosturi, Helsinki
12.5. Yo-talo, Tampere
18.5. Tapper, Tallinna, Viro (w/ Amaranthe)
19.5. Melna Piektdiena, Riika, Latvia (w/ Amaranthe)
20.5. Loftas, Vilna, Liettua (w/ Amaranthe)
21.6. Nummirock, Kauhajoki

Kommentit