The Shrine lokakuussa Helsinkiin

Kirjoittanut Teemu Hakala - 15.8.2014

The ShrinePsykedeelistä ja raskasta rock’n’rollia soittava The Shrine soittaa keikan Helsingissä Ääniwalli-klubin pienellä puolella torstai-iltana 2. lokakuuta. Tapahtuman ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketin toimipisteissä.

Vuonna 2008 perustetun The Shrinen juuret löytyvät raskaasta ja riffivetoisesta psykedeliarockista, SST-levy-yhtiön punkista, kaljanhuuruisesta thrash-metallista ja skeittikulttuurista. Bändin ensimmäinen laajemman jakelun saanut julkaisu ”Primitive Blast” (2012) äänitettiin yhteistyössä Black Flagista tutun Chuck Dukowskin kanssa, ja vieläkin ylistävämmät arviot saanut ”Bless Off” ilmestyi viime keväänä. Aikaisemmin Suomessa esimerkiksi Fu Manchun lämmittelijänä nähty losangelesilaiskolmikko on jakanut lavoja myös Graveyardin ja Pentagramin kaltaisten bändien kanssa.

Illan toinen yhtye on rosoista 70-luvun punkrockia Johnny Thundersin, The Ramonesin ja muiden CBGS’sin kulta-aikojen bändien hengessä soittava Dirty Fences. New Yorkista saapuvan bändin ylistetty esikoisalbumi ”Too High To Kross” ilmestyi viime vuonna. Illan avaa The Devil’s Blood -yhtyeen kitaristin Oeds Beydalsin uusi kokoonpano Death Alley.

KEIKKA:
To 2.10.2014 Helsinki, Ääniwalli +Dirty Fences (USA), Death Alley (NL)

LIPUT:
Alk. 15,50 EUR, ennakko: Tiketti

Luetuimmat

Uusimmat