Sideways-festivaali julkaisi 12 uutta esiintyjää

Ilosaarirockissa kesällä 2016

Helsingin Teurastamolla 9.-10.6.2017 järjestettävän Sideways-festivaalin bändikattaus on kasvanut jälleen 12 esiintyjällä. Monipuolisesti musiikkia tarjoavalla festivaalilla esiintyvät ensi kesänä nyt myös , , Death Hawks, , , The Thurston Moore Group, , , , , ja Rainbowlicker. Lisäksi yhden päivän liput ovat tulleet nyt myyntiin. Aikaisempien kiinnitysten joukossa ovat mm. Röyksopp, Chelsea Wolfe, Kairon;IRSE, Hidria Spacefolk, Räjäyttäjät ja Kynnet.


LISÄÄ ARTISTEJA + PÄIVÄLIPUT MYYNTIIN

-perjantain pääesiintyjäksi on varmistunut DJ Shadow (USA), joka soittaa audiovisuaalisen live-konsertin. Muita ulkomaisia vahvistuksia ovat The Thurston Moore Group (USA), johon kuuluu mm. Sonic Youthista ja My Bloody Valentinesta tuttuja muusikoita sekä SECTION BOYZ (UK), josta on ennustettu grimen seuraavaa suurnimeä.

Kotimaisia lisäyksiä ovat psykedeliarockia soittavat DEATH HAWKS ja KALEIDOBOLT, hiljattain kolmannen albumin julkaissut Pimeys, Räjäyttäjät-keikan lisäksi Sidewaysissa myös soolona esiintyvä Jukka Nousiainen, Bon Iver- ja Grizzly Bear -vertauksia kerännyt folkrock-yhtye Lake Jons, trap-artisti Tippa-T, punk-bändit Acid Runs ja Kansakunnan ylpeys sekä 80-luvun videopelimusiikkia teknoon ja hardcorepunkiin yhdistelevä RAINBOWLICKER.

Artistien esiintymispäivät on julkistettu ja 1pv-liput tulleet myyntiin: http://sidewayshelsinki.fi/liputKommentoi julkaisua