Silmukka kiristyy: Kalifornialainen senaattori vaatii syyttäjää ja FBI:tä tutkimaan Marilyn Mansoniin kohdistuvia syytöksiä

Tapahtumat Marilyn Mansoniin kohdistuvien hyväksikäyttösyytösten ympärillä eskaloituvat nopeasti; Kalifornialainen senaattori Susan Rubio vaatii oikeusministeriä ja FBI:tä aloittamaan Evan Rachel Woodin ja neljän muun naisen julkisten väittämien perinpohjaisen tutkinnan.

Rubio oli läsnä myös Woodin vedotessa Kalifornian senaatin yleisen turvallisuuden komiteaan ja talon oikeuslaitoksen alakomiteaan perheväkivaltaa koskevan Phoenix Act -lakiuudistusta valmisteltaessa vuonna 2019. Monet uskoivat jo tuolloin, että Wood puhui todistuksessaan juuri Marilyn Mansonista.

Myös Mansonin kiertuehenkilökuntaan kuulunut ja tämän henkilökohtaisena assistenttina väitettyjen tapahtumien aikaan toiminut Dan Cleary kertoo julkisesti todistaneensa hyväksikäyttöä omin silmin:

”Työskentelin vuosina 2007-2008 Marilyn Mansonin kiertuebändille Evan Rachel Woodin ollessa hänen kanssaan. [Wood] oli kanssamme kiertueella koko ajan. Vuoden aikana hän muuttui aivan eri ihmiseksi. [Manson] rikkoi hänet. En todellakaan ymmärtänyt tilannetta kuin vasta myöhemmin elämässä.”

”[Manson] uhkasi tappaa hänet, viillellä häntä, haudata hänet ja häpäistä hänet koko maailman edessä. [Woodin] itku ja pelko sai hänet hyvälle päälle. [Manson] muistutti häntä jatkuvasti, että hän olisi koditon ilman [Mansonia], ja laukoi vitsejä hänen oppimishäiriöisestä perheenjäsenestään.”

”Hän on loistava muusikko, sekä todella terävä ja hauska mies. Mutta hän on myös henkisesti ja fyysisesti hyväksikäyttävä huumeaddikti, jolla on kyky olla kiltti ja ystävällinen. Sitä on vaikea ymmärtää. En toivo hänelle ’cancelointia’, vitut kaikesta sellaisesta.”

Kommentoi julkaisua