Simulacrumille maailmanlaajuinen managerointi- sekä keikkamyyntisopimus Intromental Worldwiden kanssa

Simulacrum 2014Turkulainen progemetallijyrä Simulacrum on toisen levynsä julkaisun lähetessä solminut maailmanlaajuisen managerointi- sekä keikkamyyntisopimuksen Intromental Worldwiden kanssa. Intromentalilla on sekä Yhdysvalloissa että Tanskassa toimisto ja se on keskittynyt melodisen metallin lahjakkaimpien tulevaisuuden nimien managerointiin, keikkamyyntiin ja promoamiseen. Samoilla listoilla ovat mm. Leprous, Persefone sekä Damnations Day. Suomen osalta sopimus tehtiin useita kotimaisia kärkinimiä (mm. Jarkko Ahola, Brother Firetribe, Arion) myyvän DragonWhiten kanssa.

Simulacrumin ”Sky Divided” nimeä kantava teemalevy on valmis julkaistavaksi ja kylkeen on kuvattu kaksi uutta musiikkivideota tukemaan levyn tarinaa. Budjetissa ei ole säästelty ja jokainen yksityiskohta on hiottu niin äänimaailmassa, musiikkivideoissa kuin kansitaiteessakin.

Intromental neuvottelee parhaillaan eri tahojen kanssa levyn julkaisusta ja levy pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti ulos ihmisten kuultaville.

”Deep In The Trenches” -musiikkivideo:

Kommentoi julkaisua