Sinfoninen black metal -yhtye Puerignis julkaisi uuden albumin ”Sons of Abomination”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 1.6.2023

Muusikko Cypherin (Nelson Rodrigues) johtama Puerignis on ainutlaatuinen yhtye, joka esittelee ainutlaatuisen lähestymistavan moderniin sinfoniseen black metaliin yhdistämällä klassiset instrumentit moderneihin syntetisaattoreihin, kitara- ja orkestrointitekniikoihin. Vaikutteilla death metalista klassiseen musiikkiin yhtye pyrkii tarjoamaan tuoreen näkökulman genreen.

Alkuperäisellä lähestymistavalla yhtye pyrkii painamaan uutta vinoa nykyaikaiseen sinfoniseen black metal -skeneen ja saamaan yhä enemmän seuraajia. Heidän uusi albuminsa ”Sons of Abomination”, joka julkaistiin Coffin Joe Recordsilla, on musiikillinen mestariteos, joka määrittelee uudelleen modernia sinfonista metallia yhdistämällä klassisia elementtejä innovatiivisiin kitara- ja tuotantotekniikoihin.

Kahdeksalla upouudella kappaleella albumi sisältää erilaisia ​​ääniä ja teemoja, jotka heijastavat Puerignisin taiteellista ja luovaa näkemystä. Virheettömällä tuotannolla se korostaa Nelson Rodriguesin kykyjä säveltäjänä ja sovittajana tarjoten äärimmäisen ja jännittävän musiikkikokemuksen. ”Sons of Abomination” on ainutlaatuinen sekoitus aggressiota ja hienostuneisuutta, joka vie genren luovuuden uusiin korkeuksiin.

Tämän albumin julkaisun myötä Puerignis vahvistaa itseään ja osoittaa, että luovuus ja omaperäisyys ovat avaimia nykymusiikin menestykseen. Tämä musiikkiteos ansaitsee arvostuksen kaikkien musiikin ystävien keskuudessa, jotka etsivät jotain erilaista kuin perinteiset. ”Sons of Abomination” on nyt saatavilla kaikilla suoratoistoalustoilla ja lupaa paljon ainutlaatuisella ja innovatiivisella lähestymistavalla genreen.

  • Tracklist:
  • Technological Caprice
  • Virtual Luxury
  • A.I (Cyber Apocalipse)
  • The Wolves and Snakes Reunion
  • Total Disconection
  • Sons Of Abomination
  • Screaming of the Abyss & Technological Symphony

Maaliskuussa Sinfonico Moderno Black Metal -projekti Puerignis julkaisi musiikkivideon ”Virtual Luxury” -kappaleelle, joka on osa uutta täyttä ”Sons of Abomination”. Tässä käytettiin synkkää, suoraa, kaunista ja vilpitöntä ilmapiiriä siitä, mitä ihminen uskoo haitalliseksi nyky-yhteiskunnassa.

Luetuimmat

Uusimmat