Sinfonista black metalia soittavalta Carach Angrenilta uusi albumi toukokuussa: ensimmäinen traileri katsottavissa

Hollantilainen sinfonista black metalia soittava Carach Angren on julkaisemassa seuraavan ”Frankensteina Strataemontanus” -nimisen albuminsa toukokuun 29. päivä Season Of Mist Recordsin kautta. Yhtye on nyt julkaissut tulevan albuminsa tiedot. Voit myös katsoa ensimmäisen trailerin albumiin liittyen tästä:

Bändi on kertonut tuoreessa lehdistötiedotteessa albumistaan seuraavaa:

”We are very proud to announce the release of our upcoming sixth album, ’Franckensteina Strataemontanus’. On this album we resurrect the ghost of the infamous Johann Conrad Dippel and tell his story in a whirlwind of both horrible facts and fiction. Musically, there will be everything you have come to expect from us, taken to a whole new cinematic level. Get a taste of what is coming in the teaser below and prepare yourselves for the unearthing of our most ambitious album to date!”

1. Here in German Woodland
2. Scourged Ghoul Undead
3. Franckensteina Strataemontanus
4. The Necromancer
5. Sewn for Solitude
6. Operation Compass
7. Monster
8. Der Vampir von Nürnberg
9. Skull with a Forked Tongue
10. Like a Conscious Parasite I Roam
11. Frederick’s Experiments