Sinfonista goottimetallia soittava Memoira julkaisi singlen ja musiikkivideon tulevalta kolmannelta albumiltaan

Promokuva: Terjo Peltola

julkaisee yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa kolmannen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä ”Carnival of Creation”. Albumi on kaupoissa 25.9.2020, ja esimakua tulevasta antaa tänään julkaistu albumin nimikkokappale ”Carnival of Creation”. Voit katsoa biisistä julkaistun videon tästä:

Bändi kommentoi:

”’Carnival of Creation’ on varmasti yksi eeppisimmistä kappaleista, mitä olemme koskaan tehneet. Sanoituksen teema kertoo taiteesta, musiikista, kirjallisuudesta ja kaikesta, jonka tekemiseen tarvitaan luovaa ajatteluprosessia. Miten kaikki taide on kehittynyt historian myötä ja miten tyylit vaihtelevat eri kulttuureissa. Kappale on kuin vuoristorata, joka syöksyy sisälle luovaan ajatusmaailmaan, joka on kuin suuri kauppatori missä voi törmätä suuriin määriin erilaisia luovia ideoita. Olemme todella iloisia siitä, miten hyvä kappaleesta tuli ja miten se kuvailee koko albumia täydellisesti.”

Memoira on sinfonista/goottimetallia soittava yhtye Porista ja Jyväskylästä. Aiemmin maailmanlaajuisesti julkaistujen kahden albumin (”Memoira” 2009 Nightmare recordsin kautta ja ”Memories, Tragedies, Masquerades” 2012 omakustanteena) jatkoksi, neljän vuoden tauon jälkeen, bändi julkaisee Inverse Recordsin kautta kolmannen albuminsa ”Carnival Of Creation”.

Memoira tunnetaan melankolisista melodioistaan ja voimakkaista kitarariffeistään, yhdistäen sinfonisen tunnelman ja laulaja Annika Jalkasen (For Selena And Sin) kauniin lauluäänen. Kitaroiden soinnista vastaavat Hannu Lindholm (Dark Tone Company) ja bändin toinen perustajajäsen Jani Puusa. Toinen perustajajäsen, Lassi Nuolivaara, löytyy koskettimien ja pianon äärestä. Matalista taajuuksista basson varressa vastaa Niko Laaksonen (Randy Reckless, Blowtorch, Rorschach) ja rumpujen takaa löytyy Matti Virtanen (Dark Tone Company, Concrete Words, Anomaly).

Kappalelista:
01. Dawn of Time
02. Carnival of Creation
03. Queen Element
04. Hunter’s Moon
05. Dark Passenger
06. Shooting Star
07. Snowglobe
08. Crimson Bride Symphony

Kokoonpano:
Annika Jalkanen – laulu
Jani Puusa – kitara
Hannu Lindholm – kitara
Lassi Nuolivaara – koskettimet & piano
Niko Laaksonen – basso
Matti Virtanen – rummut

Facebook: https://www.facebook.com/MemoiraOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/memoira_official/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjBuU0goCimU1aTCtxQ524A
Bandcamp: https://memoira.bandcamp.com/

Kommentoi julkaisua