Sinfonista metalia soittavalta Vinidelta uusi single ja musiikkivideo

Vinide

Kuhmolainen, sinfonista metalia soittava Vinide julkaisee kolmannen albuminsa 26.1.2018. Konseptialbumi kantaa nimeä ”Reveal”, ja sen julkaisusta vastaa Inverse Records. Bändi julkaisi tänään ensimmäisen singlen ”The Beginning Scene”. Kappaleesta tehtiin myös musiikkivideo, joka on nähtävissä täällä:

”Reveal” sisältää fiktiivisen tarinan tietotekniikkajätti ”OMEGAN” entisestä työntekijästä, joka löytää itsensä vankimielisairaalaan suljettuna ja jopa kuolemaan tuomittuna. Paettuaan vankilasta hän alkaa selvittää jutun todellista luonnetta sekä OMEGAN tekoälyprojektin syvimpiä intressejä. Tulevaisuuden pelot näyttävät käyvän toteen ihmiskunnan ajaessa itseään kohti täydellistä tuhoa. Tarina etenee, ja monia yllättäviä juonenkäänteitä on luvassa. Miten paljon ihmiset haluavat luoda jotain sellaista, mistä eivät tiedä kaikkea? Kuinka käykään tarinan sankarille sillä matkalla, jolla hän pyrkii selvittämään kaiken alkuperää?

”Reveal”, kuva: Petri Lampela

Biisilista
1. Intro
2. The Beginning Scene
3. Breakout
4. Reveal
5. Anger
6. The Rat
7. Plea
8. Emanuel
9. The Truth
10. The Plan
11. Believe
12. Bombs
13. Another Dimension
14. The Great Voyage
15. Save The Earth

Albumin tuottamisesta, äänittämisestä ja miksaamisesta vastasi Elmeri Kinnunen, joka on yhteistyössä kitaristi Mikko Kähkösen sekä kosketinsoittaja Heikki Polvisen kanssa myös säveltänyt albumin kappaleet. Loppusilauksen levyn soundille loihti Mika Jussila, joka masteroi albumin Finnvox-studiolla.

Kokoonpano:
Elmeri Kinnunen – kitarat, laulu
Mikko Kähkönen – kitarat
Heikki Polvinen – koskettimet
Jaakko Juntunen – rummut

http://www.vinide.com
https://www.facebook.com/vinideofficial
https://twitter.com/Vinideofficial
http://youtube.com/VinideOfficial

Kommentit