Sixgun Renegades – Big Trouble

Big-Trouble-KANSISixgun Renegades on vuonna 2008 Helsingissä perustettu hard rockia soittava bändi. Yhtye mainitsee musiikillisiksi vaikutteikseen sellaisia bändejä kuin Van Halen, Thin Lizzy, Gary Moore, Whitesnake ja Peer Günt.

Peli avataan biisillä ”Renegades”. Biisi kertoo paljolti kaiken, mitä bändi edustaa: se on rehellistä ja perinteistä hard rockia ilman mitään ylimääräistä. Seuraavana kuultava nimibiisi ”Big Trouble” jatkaa samaa rataa. Viimeisenä on vuorossa ”Rock City Blues (Born Under a Bad Sign)”, joka on nimensä mukaisesti bluesimpi repäisy. Toki biisin lopussa tahtia kiristetään edellisten biisien kaltaiseksi hard rockiksi. Soitto on läpi julkaisun laadukasta ja saa jalan vipattamaan. Laulajan suoritus jää sen sijaan omaan korvaani vähän vaisuksi. Olisin toivonut räväkämpää tulkintaa. Toki päätösbiisin bluesimpaan antiin laulajan ääni sopii varsin hyvin.

Sixgun Renegades ei tarjoa mitään uutta ja ihmeellistä, vaan perinteitä kunnioittavaa rockmusiikkia. Toivoisin silti, että bändi toisi mukanaan jotain uniikimpaa näkökulmaa. Nämä biisit kuulostavat täysin samoilta, kuin 70- ja 80-luvuilla tehtiin jo moneen kertaan.

6½/10

Kappalelista:

1. Renegades
2. Big Trouble
3. Rock City Blues (Born Under a Bad Sign)

Sixgun Renegades Facebookissa

Kirjoittanut: Olli Norolahti

 

 

 

 

Kommentoi julkaisua