Skid Row’n Dave ”Snake” Sabo kertoo, että ajatus Sebastian Bachin paluusta bändiin ei käy hänellä koskaan mielessä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.8.2022

Hard rock -yhtye Skid Row’lla on tunnetusti ollut kylmät välit pitkään entiseen laulajaansa, Sebastian Bachiin. Nyt tuoreessa Pushing The Limitsin haastattelussa yhtyeen kitaristi Dave ”Snake” Sabolta kysyttiin, onko hän vielä väleissä entiseen laulajaan.

”Emme lainkaan. Emme millään tavalla. Olemme kaikki siirtyneet eteenpäin. Siitä on hirveän pitkä aika; puhutaan asioista 23 vuoden takaa, joten siitä on hirveän pitkä aika.”

Bachin mahdollinen paluu ei kuulemma käy Sabon ajatuksissa koskaan.

”Tiedätkö mitä? En tiedä. Minun on oltava rehellinen – en ajattele sitä. En todellakaan ajattele sitä. Mieleni on aina nykyhetkessä ja tässä ja nyt. Ja olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä olemme luoneet – kaikki ne ihmiset, jotka ovat olleet osa Skid Row’ta – mitä olemme kaikki luoneet alusta lähtien tähän päivään asti.”

”Ainoa asia, johon voin vaikuttaa, on juuri nyt, ja se on tämä bändi, joka on nyt. Meillä on tulossa uusi levy, ’The Gang’s All Here’. Ja mielestäni olemme tehneet todella, todella hienoa musiikkia. Toivottavasti ihmiset ajattelevat samoin.

”Olemme todella ylpeitä siitä, missä olemme nyt. Olemme todella ylpeitä tavasta, jolla soitamme ja kiertueista, joita teemme, ja aiomme vain jatkaa eteenpäin. Joten se keskustelu ei edes tule mieleeni, jos totta puhutaan.”