Guns N` Roses - Not In This Lifetime Tour @ Kantolan Tapahtumapuisto, Hämeenlinna

Slash antaa kunnian raskaimmasta kitarariffistä Black Sabbathille: ” Yhdelläkään bändillä ei ole mielestäni yhtä raskasta riffiä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.3.2022

Metallimusiikin ystävät keskustelevat toisinaan siitä, mikä bändi tai kappale on genren raskain. Lopullista vastausta on vaikeaa määrittää objektiivisesti, mutta jokaisella on varmasti omat näkemyksensä.

Guns N’ Rosesin legendaarinen kitaristi Slash on kuitenkin tehnyt oman päätöksensä siitä, mistä kappaleesta löytyy raskain riffi. Slashin mukaan tuo titteli kuuluu ehdottomasti heavy metal -pioneeri Black Sabbathin kappaleelle ”Sabbath Bloody Sabbath”.

Slash kertoo 95.5 KLOS -radiokanavan haastattelussa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Ensimmäinen Sabbath-levy teki minuun suurimman vaikutuksen. Kun ajattelee sitä, että kaiken muun tuohon aikaan tapahtuneen musiikin keskellä ilmestyy yksi synkkä levy, joka todella loi sen, mitä voisi pitää synkkänä heavy metalina, ja loi tien kaikelle seuraavalle. Joten kyllä, tuo levy on erityisen koskettava”, Slash kertoo.

Tämän jälkeen Slash kertoo rakastavansa Sabbathin vuoden 1973 albumia ”Sabbath Bloody Sabbath”, ja nimeää levyn nimikkokappaleen riffin raskaimmaksi:

”Ja nimikkokappale, se breakdown kappaleen loppupuolella. Mikään ei ole koskaan ollut sitä raskaampaa. Yhdelläkään bändillä ei ole mielestäni yhtä raskasta riffiä kuin ’Sabbath Bloody Sabbath’.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat