Slash ei olisi nuorempana uskonut, kuinka hauskaa kiertueella voi olla myös ilman juhlimista

Kirjoittanut Satu Haiko - 28.1.2022

Slash kertoi Daily Starille antamassaan tuoreessa haastattelussa, että kokemukset Guns N’ Rosesin viimeisimmältä kiertueelta pandemiarajoitusten keskellä olivat todella hyviä. Altistumisen välttämiseksi yhtye ei kiertueella esimerkiksi juhlinut lainkaan, jolla oli artistin mukaan positiivisia vaikutuksia soittamiseen:

“Lavalla oli uskomatonta – yleisöllä oli hullua energiaa.”

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

“Vaikutus ryhmään oli erittäin positiivinen… Ei jälkibileitä, ei levy-yhtiön edustajia, ei juhlintaa – ja suoraan sanottuna se näkyi lavalla. Kriisi palautti yhteisen intohimomme musiikkiin. Emme ole koskaan nauttineet soittamisesta niin paljon.”

“Kaikki seurueemme jäsenet käyttivät maskeja; ei ollut mitään yhteyttä ulkomaailmaan. Ketään ei kutsuttu konsertteihin; ei ollut jälkibileitä.. Menimme suoraan hotellista tapahtumapaikalle ja takaisin hotelliin, kunnes oli aika matkustaa seuraavaan kaupunkiin. Jos olisit kertonut sen minulle 80-luvulla, en olisi uskonut sinua.” 

Slash kertoi, että hänen tuleva soolokiertueensa sisältäisi samanlaisia ​​rajoituksia ja lisäsi:  

”Luulen, että se oli pieni välähdys siitä, mitä on tulossa. Uskon, että meidän on elettävä viruksen kanssa ja sopeuduttava siihen.”

Luetuimmat

Uusimmat