Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators julkaisee helmikuussa uuden albumin: kuuntele ensimmäinen ”The River Is Rising” -kappale videon kera

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 23.10.2021
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators – Kuva: Austin Nelson

Guns N’ Roses -yhtyeen kitaristin Slashin oma sooloyhtye  featuring Myles Kennedy and The Conspirators julkaisee helmikuun 11. päivä neljännen studioalbuminsa nimeltä ”4” Gibson Recordsin kautta. Bändi nauhoitti levyn kappaleet täysin livenä Nashvillen studiossa, soolo- ja lauluosuudet mukaanlukien, jonka vuoksi albumilla on omanlainen soundi. Helmikuussa jälkeen yhtye lähtee uuden albumin tiimoilta Yhdysvaltain kiertueelle.

Tulevalta julkaisulta on nyt kuunneltavissa ensimmäinen ”The River Is Rising” -kappale, jota voi fiilistellä Los Angelesissa kuvatun videon muodossa.

Slash kertoo:

“Levy sävellettiin jo ennen pandemiaa kahta tai kolmea kappaletta lukuunottamatta. The River is Rising oli viimeisiä biisejä mitä kirjoitin ennen esituotannon aloittamista, ja tuoreutensa ja energiansa takia se oli ensimmäinen kappale, jonka kimppuun kävimme.

Teksteissä käsitellään sitä, kuinka ihmisiä voidaan aivopestä jollakin vaarallisella idealla”, laulaja Myles Kennedy jatkaa. “Palloteltuamme demoa edestakaisin muutaman kerran olin aika varma siitä, että tässä olisi albumin avausraita.”

Kuuntele ”The River Is Rising” -kappale tästä: