Slash kertoo Axl Rosen poikenneen kaikista muista laulajista, joiden kanssa hän oli soittanut: ”Hän oli ainoa laulaja, joka toi siihen hommaan tietyn tunnesisällön”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.12.2021

Rock-kitaristi Slash on uransa aikana ehtinyt soittaa monen eri muusikon kanssa. Nyt kitaristi kertoo tuoreessa Revolverin haastattelussa, kuinka hänen mielestään Axl Rose oli välittömästi poikkeus muihin laulajiin, joiden kanssa hän oli aikaisemmin musisoinut.

”Olin työskennellyt eri laulajien kanssa jonkin aikaa, ja sitten kun tapasin Axlin ja aloimme jammailla yhdessä, hän oli ainoa laulaja, joka toi siihen hommaan tietyn tunnesisällön, joka vaikutti minuun tunnetasolla, energiatasolla”, Slash kuvailee ja jatkaa:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Biisi meni yhtäkkiä aivan uudelle tasolle, ja tunsin sen. Silloin tajusin, missä musiikki ja laulu todella kohtaavat. Koska sitä ennen kaikki, joiden kanssa olin työskennellyt, olivat surkeita, eikä minulla ollut mitään käyttöä heille, ja soitin mieluummin vain instrumentaalisesti. Mutta silloin päädyin ensimmäistä kertaa todella siihen koskettavaan tunteeseen, jonka saa, kun asiat yhdistyvät sanoituksellisella, laulullisella ja musiikillisella tasolla.”

Voit ennakkotilata helmikuun 25. päivä ilmestyvän uuden Guns N’ Rosesin ”Hard Skool” -EP:n, joka koostuu kahdesta livenä nauhoitetusta kappaleesta sekä kahdesta hiljattain julkaistusta kappaleesta yhtyeen virallisen verkkokaupan kautta täältä.