Slash kertoo hänellä olevan intohimoa levyttämistä ja keikkailua kohtaan enemmän tänä päivänä kuin uransa alussa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.2.2022

Legendaarisella Guns N’ Roses -kitaristi Slashilla on takanaan pitkä ura. Matkan varrelle on mahtunut ylä- ja alamäkiä, mutta ainakin kitaristi tuntuu nauttivan työstään edelleen.

Itse asiassa Slash kertoo tuoreessa HardDrive Radion haastattelussa, että tänä päivänä hän nauttii levyttämisestä ja kiertueista enemmän kuin uransa alussa.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Kyllä vain Olen sekopää. Rakastan tätä työtä luultavasti enemmän ja suhtaudun siihen intohimoisemmin nyt kuin aloittaessani. Se on jotakin, joka on tavallaan elinehtoni. Se liittyy paljolti siihen, että rakastan soittamista, ja kaikki keinot, jotka auttavat minua saavuttamaan sen, soittamaan koko ajan… Ja kiertueet ovat minulle paras paikka oppia soittamaan kitaraa. Pystyn kyllä tekemään sitä kotona, mutta nautin siitä energiasta, jota yleisön edessä tapahtuva oma-aloitteinen soittaminen ja spontaani keksiminen tuovat. Se on yksi syy, miksi rakastan kiertämistä niin paljon.”

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators julkaisee uuden albuminsa ”4” 11. helmikuuta.