Slash paljastaa, että hän korjasi välinsä Axl Rosen ja Guns N’ Rosesin kanssa pihvi-illallisen äärellä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 31.1.2022

Hard rock -suuruus Guns NRosesin kulta-aikojen loppupuolella kitaristi Slash ryyppäsi ahkerasti ja ajautui lopulta riitoihin bändin keulakuva Axl Rosen kanssa. Slash ei tulisi soittamaan Rosen ja Guns N’ Rosesin kanssa 23 vuoteen.

Tuoreessa The Wall Street Journalin haastattelussa Slash paljastaa, että sovinto Axl Rosen kanssa saavutettiin lopulta pihvi-illallisen äärellä.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

Kaikki alkoi siitä, kun Slash halusi varmistaa bändin ”Use Your Illusion” -tupla-albumin tiimoilta tehdyn kiertueen tallenteiden olevan hyvässä kunnossa myöhempää käyttöä varten.

”Puhuin Guns N’ Rosesin johtotiimin kanssa siitä, että varmistaisin, että kaikki nämä jutut ovat kunnossa”, Slash kertoo. ”Ja sitten heitin esiin ajatuksen: ’Olisi hienoa löytää tuottaja, joka kokoaisi kaiken yhteen’.”

Pian Perun-matkallaan Slash sai puhelinsoiton, jossa kerrottiin Axl Rosen haluavan jutella kitarasankarin kanssa. Pian kaksikko löysikin toisensa yhteisen pihvi-illallisen ääreltä Rosen kodista, ja vanhat riidat saatiin sovittua.

”Ajan mittaan, kommunikoinnin puute, juorut ja media… kaikki nämä asiat tavallaan keräsivät tämän negatiivisuuden myrskyn. Mutta se oli kuin pilvi – sen läpi saattoi työntää kätensä”, Slash kertoo.

”Yksi asia, jonka Axl halusi saada pois vaivaamasta mieltään, oli joukko materiaalia, jonka hän oli nauhoittanut. Ajattelimme, että se on hyvä tapa tarttua toimeen.”

Yhtyeen uusi EP ”Hard Skool” julkaistaan helmikuussa, mutta uudesta albumista ei ole tarkempia tietoja.