Slash tarjoaa päivityksen siihen miksi Guns N’ Roses ei ole vielä julkaissut täysin tuoretta uutta musiikkia faneilleen

Kirjoittanut Jaakko Nygård - 24.10.2021

Guns N’ Roses kitaristi Slash promotoi parhaillaan alkuvuonna 2022 julkaistavaa sooloalbumiaan ”4”. Kitarasankari jutusteli uusimmassa ”Audacy Check In:in” omien kuvioidensa lisäksi myös Guns N’ Rosesinkin maailmasta. Täysin uunituoreen GNR-materiaalin perään haikaileville uutiset eivät olleet kovinkaan mieluisia.

”Mitä Gunnareihin tulee, emme ole vielä päässeet siihen pisteeseen, missä istuisimme yhdessä alas tekemään uutta musiikkia. Olemme työstäneet paljon jemmassa ollutta materiaalia. Se tulee olemaan kokonaan oma juttunsa.”

Yhtyeen tuoreimmat ”Absurd” ja ”Hard Skool” julkaisut juontavat juurensa Axl Rosen ”uuden” Guns N’ Rosesin aikakauteen. Slash ja Duff Mckagan ovat ottaneet noita tuotoksia haltuun ja sitä mukaan työstäneet pohjat täysin uusiksi.

”Axlilla on kappaleita, joita on äänitetty matkan varrella tähän pisteeseen asti. Niimpä Duff ja minä käytännössä teimme ne uusiksi.”

Vaikkakin yhtye juuri julkaisi kaksi uutta singleä, kokonaista Guns N’ Roses-albumia ei ole vielä julkistettu. Keväällä näemme, millaisilla paukuilla yhtye ryntää kohti Euroopan-kiertuettaan.