Slash vahvistaa: ”Guns N’ Rosesin uutta materiaalia on syntymässä parasta aikaa”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.1.2022

Guns N’ Roses -yhtyeen kitaristin Slashin oma sooloyhtye Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators julkaisee helmikuun 11. päivä neljännen studioalbuminsa nimeltä ”4” Gibson Recordsin kautta. Bändi nauhoitti levyn kappaleet täysin livenä Nashvillen studiossa, soolo- ja lauluosuudet mukaanlukien, jonka vuoksi albumilla on omanlainen soundi. 

Slash on antanut albumiin liittyen haastattelun Classic Rockille, jossa on paljastanut Guns N’ Rosesin kirjoittavan parhaillaan musiikkia tulevia julkaisuja varten. Vaikka kitaristi ei suoraan suostu puhumaan materiaalista paljastaa hän silti, että uutta musiikkia on parhaillaan tekeillä ja suunnitelmissa bändillä on julkaista yksittäisiä kappaleita kunnes albumin verran materiaalia on ulkona:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

“There’s new Guns material coming out as we speak, and we’ll probably keep putting it out until the entire record’s worth of stuff is done and then put it out solid. It’s cool. I’m enjoying working on the stuff and having a good time doing it.”

– Slash