Slashin mielestä Guns N’ Roses joutuisi cancel-kulttuurin hampaisiin, jos se perustettaisiin vuonna 2023

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.2.2023

Guns N’ Rosesin historia on värikäs ja tapahtumarikas. Bändin jäsenet ovat käyneet läpi kaikenlaista, ja matkan varrelle on mahtunut paljon juhlintaa, päätöntä menoa ja draamaakin.

Bändin kitaristi Slash kertoo tuoreessa Yahoo Entertainmentin haastattelussa, että hän on varma siitä, että bändi joutuisi niin kutsutun cancel-kulttuurin hampaisiin, mikäli bändi olisi perustettu tänä päivänä ja tehnyt samoja asioita kuin uransa alussa.

”En ole oikeastaan… ajatellut sitä siinä yhteydessä. Tarkoitan, että rehellisesti sanottuna en ole miettinyt niitä [skandaalijuttuja] kovinkaan paljon viime aikoina. Mutta nyt kun mainitsit sen, suurin osa kaikesta, mitä [Guns N’ Roses] teki, olisi johtanut siihen, että meidät olisi canceloitu tänä päivänä ja tänä aikana. Emme olisi pärjänneet hyvin tässä ympäristössä, se on varmaa – tarkoitan, niin monella eri tasolla. Mutta tarkoitan, että monet asiat tuolta ajalta eivät olisi sellaisia, joita pidetään hyväksyttävinä tällä hetkellä. … Olen vain iloinen, ettei meillä ollut silloin internetiä! Se olisi ollut aivan eri maailma. Mutta joka tapauksessa, en mieti kaikkea sellaista. Sitä se vain on ollut.”

Luetuimmat

Uusimmat