Guns N` Roses - Not In This Lifetime Tour @ Kantolan Tapahtumapuisto, Hämeenlinna

Slashin mukaan hänen kodistaan ei juuri löydy Guns N’ Rosesiin liittyviä esineitä: ”En ole tainnut koskaan omistaa Appetite For Destruction -levyä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.7.2022

Hard rock -legenda Guns N’ Rosesin kitaristi Slashilta kysyttiin Goldminen haastattelussa, löytyykö hänen omistuksestaan bändin vuoden 1987 debyyttialbumi ”Appetite For Destruction” sen alkuperäisellä kansikuvalla. Slashin vastaus saattaa yllättää fanit.

”En kerää mitään sellaista. Jos tulisit kotiini, tuskin arvaisit, että olen bändissä. Tai ainakaan sellaisessa bändissä, josta olisit kuullut. Tarkoitan, että soittimia on, mutta minulla ei ole mitään matkamuistoja tai mitään erityistä vuosien varrella tehdyistä julkaisuista. En ole tainnut koskaan omistaa Appetite For Destruction -levyä. Ja vaikka olisinkin, en asu missään, joten minulla ei olisi mitään paikkaa, minne laittaa sitä. Tosin minulla oli paljon levyjä, jotka olen säilyttänyt. Mutta en vain koskaan kerännyt niiden bändien levyjä, joissa itse olen mukana.”

Slash täsmentää hieman syitä sille, miksi ei omista bändiensä albumeita.

”Kun teet levyn, käyt läpi koko prosessin, jossa luot musiikkia, työstät sitä kavereiden kanssa ja kehität sitä. Sitten mennään studioon nauhoittamaan se ja miksaamaan se. Ja sitten viimeisenä prosessina on masterointi. Kun levy on tehty ja se on valmis julkaistavaksi, olet jo siirtynyt eteenpäin. En siis todellakaan mene autooni kuuntelemaan sitä kahdeksan miljoonaa kertaa miksauksen ja masteroinnin aikana. Soitat kappaleita joka ilta, joten materiaali on aina päässäsi. Ja on jännittävää, jos sen kuulee radiosta tai jostain. Mutta muutoin en kuuntele sitä.”