Slaughter To Prevailin Alex Terrible puolustautuu fasistisyytöksiä vastaan

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 29.12.2023

Deathcore-yhtye Slaughter To Prevailin laulaja Alex Terrible julkaisi videon, jossa kommentoi häntä vastaan esitettyjä syytöksiä. Hänen on sanottu olevan natsi ja homofobinen, joista edellinen syytös on saanut alkunsa jo vuonna 2015. Videolla Terrible kertoo, että hän oli aikoinaan anti-fasistisissa piireissä ennen kuin ajautui huumeiden pariin. Huumeiden aiheuttama heikkous muutti hänen elämäntapansa, ja Terrible muuttui kertomansa mukaan aggressiivisemmaksi ja fyysisemmäksi sekä ajautui fasistien seuraan. Tuolloin hän hankki useita tatuointeja, kuten mustan auringon, joka yhdistetään natsismiin.

Terrible kertoo videolla olleensa tuolloin nuorukainen, joka halusi apua jostakin tai joltakin. Hän ei kadu menneisyyttään, sillä sen myötä hän kasvoi ihmiseksi, joka on nyt.

Slaughter To Prevail ei ole soittanut Euroopassa kymmeneen vuoteen Terriblen menneisyyden vuoksi. Vuoden alussa bändi kuitenkin suuntaa Eurooppaan ja toivoo pystyvänsä tekemään onnistuneen kiertueen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Because I’m 30-years-old musician and I focus on my music only. And I try to be a better version of myself. And I try to think and analyze everything I fucking say. Everything I do. Everything I make in this life. Just because I’m growing up. And I think it’s necessary for everybody. Like if you’re 30-years-old, you gotta fucking take responsibility on these fucking shoulders. I don’t judge anyone.”