Slayer Ja Megadeth Helsingin jäähallissa maaliskuussa

Kaksi maailman kovinta thrash-metallin uranuurtajaa, Slayer ja Megadeth, kiertävät yhdessä ”The Carnage Tourin” merkeissä ympäri Eurooppaa keväällä. Metallimaailman jättiläiset valtaavat myös Helsingin Jäähallin torstaina 17. maaliskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa ja Tiketissä tiistaina 1. helmikuuta.

80-luvun alkupuolelta asti toiminutta Slayeria pidetään yhtenä maailman tiukimmista bändeistä. Yhtye on uransa alusta saakka piirtänyt uusiksi thrash- ja speed-metallin ääriviivoja sekä haastanut kuulijansa niin levyillä kuin livenä. Slayer on myös herättänyt pahennusta eri uskonnollisissa ryhmissä tarkkanäköisillä sanoituksillaan, joissa käsitellään mm. sarjamurhaajia ja satanismia. Bändin jo lähtökohtaisesti tiukkatahtinen metalli on muuttunut vuosien varrella yhä raskaammaksi ja synkemmäksi. Slayerin vaikutus nykymetalliin on kiistaton ja monet nuoremman polven yhtyeet ovatkin maininneet Slayerin yhdeksi tärkeimmistä vaikuttajistaan.

Dave Mustainen luotsaama Megadeth ei myöskään tarvitse sen suurempia esittelyjä. Yhtye on ollut jo pitkään yksi menestyksekkäimmistä ryhmistä thrash-metallin kentällä: se on myynyt yli 20 miljoonaa levyä ja kiertänyt maailman ympäri moneen kertaan. Yhtyeen soittotekninen osaaminen on alansa parhaimmistoa ja arvostusta on riittänyt myös genre-rajojen ulkopuolelta.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Tuska-festivaali.

KEIKKA:
To 17.3.2011 Helsinki, Jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ti 1.2.2011 klo. 9

49 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua