Slayerin Gary Holt syyttää Kim Kardashiania kaksinaismoralismista designien varastamisessa: ”Tyhmä paskiainen tyhmien paskiaisten perheestä”

Viime vuosina metalliyhteisöä ovat ärsyttäneet julkkikset, kuten Gigi Hadad, Justin Bieber ja Kim Kardashian, jotka ovat pitäneet yllään esimerkiksi Metallican fanipaitoja. Maailman suurimpiin vaateketjuihin lukeutuva H&M aiheutti paljon kohua julkaisemalla vaatemalliston tekaistuilla bändien logoilla. Kanye West puolestaan alkoi yhdistellä Metallican ja Judas Priestin logoja omaan vaatemallistoonsa. Japanilainen vaatemerkki Avalone julkaisi mallistonsa mukana vaatteen, jonka logo muistuttaa  yhdysvaltalaisen death metal -veteraani Morticianin logoa.

Nyt julkisuudessa tunnettu vaikuttaja, tositv-tähti ja hip hop -suuruus Kanye Westin vaimona tunnettu on julkaissut Twitter-tilillään kannanoton ”kopioituja designeja” vastaan. Julkaisussaan Kardashian kertoo:

”On musertavaa nähdä, kuinka vaateyritykset varastavat sellaisia designeja, jotka ovat syntyneet verestä, hiestä ja kyynelistä aitojen suunnittelijoiden toimesta, jotka ovat laittaneet kaikkensa omiin ideoihinsa. Olen katsonut sivusta miten nämä yritykset tienaavat mieheni työllä vuosien ajan. Nyt se on alkanut vaikuttaa suunnittelijoihin, jotka ovat anteliaisuuttaan antaneet minulle pääsyn heidän kauniisiin töihinsä. En voi enää pysyä hiljaa.”

Kaikille kyseinen avautuminen ei kuitenkaan tunnu perustellulta. Thrash metal -legenda Slayerin kitaristina tunnettu Gary Holt on aiemminkin sivaltanut Kardashianien sukua kohtaan. Holt julkaisi Instagram-tilillään vastineen Kardashianin tekstille:

”Näin sanoo tämä tyhmä paskiainen tyhmien paskiaisten perheestä, jolla on PISIN historia suunnittelijoiden riistämisestä tällä planeetalla. He eivät piitanneet yhtään siitä, kun varastivat muusikoiden albumien kansikuvia ilman heidän lupaansa, ja sitten painoivat oman naamansa siihen vaatien 120 dollaria paidasta. Tai sitten he kopioivat designeja viimeistä lankaa myöten.”

Kommentoi julkaisua