Slipknot-basisti Alessandro Venturella arvasi ihmisten tunnistavan hänet tatuoinneistaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.1.2023

Vaikka maskiyhtye Slipknotin jäsenet ovatkin onnistuneet pysymään jonkin aikaa anonyymeina, ovat jokaisen bändin jäsenen henkilöllisyydet selvillä. Uusimmat jäsenet onnistuivat pysymään hetken maskin takana piilossa, mutta netin salapoliisit onnistuvat aina lopulta selvittämään, keitä bändissä soittaa.

Nyt bändin basisti Alessandro ”V-Man” Venturella muistelee tuoreessa Heavy Interviewsin haastattelussa aikaa, kun liittyi bändiin. Tuolloin Venturella oli varma, että ihmiset tunnistaisivat hänet tatuointiensa perusteella.

”Se oli hauska juttu, koska muistan sanoneeni, että pitäisikö minun laittaa mustat tatuointikäsineet tai jotain sellaista?. Ja he sanoivat, että ei kukaan minua niistä tunnistaisi. Sanoin, että hyvä on. Olen tehnyt töitä aika monelle korkean profiilin bändille. Jos joku fani ei tunnista, joku teknikko tai joku toisesta bändistä sen sanoo: ’Tuo on vittu V-man. Tuo on hänen tatuointinsa”, Venturella kertoo ja jatkaa:

”Tarkoitan, että kun olet nähnyt tatuointini, on aika selvää, kuka on kyseessä. Ja sitten oli myös kuuden kuukauden armonaika, jolloin vain katosin. Ja sain viestejä ihmisiltä. En voinut kertoa kenellekään, mitä olin tekemässä. Sanoin: ’Olen vain poissa tällä hetkellä.’ Luulen, että homma tajuttiin aika nopeasti.”