Slipknot lanseerasi oman virtuaalimaailman Knotversen yhteistyössä The Sandboxin kanssa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.4.2022

The Sandbox, johtava hajautettu pelien virtuaalimaailma ja Animoca Brandsin tytäryhtiö on ilmoittanut eilen yhteistyöstä Slipknotin kanssa. Yhteistyön seurauksena Knotfestille ja bändille on luotu oma metaversumi Slipknotin / Knotfestin metaverse-elämyksille, konserteille sekä elämäntyylille The Sandboxissa.

Yhteistyö kokoaa yhteen omien alojensa innovaattorit luodakseen ainutlaatuisen kohtauspaikan raskaan musiikin kulttuurille metaversumiin. Knotverse isännöi Web3-kokemuksia Knotfestin ja Slipknotin erityisesti kulttuuria varten. Knotversen tiekartalla nähdään ainutlaatuisia NFT:itä ja generatiivisia kokoelmia sekä metaverse-konsertteja, pelikokemuksia, fanikokemuksia, ainutlaatuisia yhteistyöprojekteja ja paljon muuta. Viime kädessä se tarjoaa raskaan kulttuurin ystäville ainutlaatuisen pääsyn uuteen musiikkiin, IRL-tapahtumiin, festivaalikokemuksiin, tuotteisiin, varusteisiin, naamioihin ja muuhun.

Knotverse on temaattisesti sidottu Slipknotin itse luomaan festivaalibrändiin ja -mediasivustoon Knotfestiin. Perinteisesti mukaansatempaava, synkkä karnevaalitapahtuma, joka kattaa koko maapallon ja mediasivuston www.knotfest.com, The Knotverse Lands in The Sandbox perii festivaalin synkän karnevaaliteeman ja yhdistää yli 20 vuoden Slipknot-teemoja ja -kuvia, jotka on luotu aidosti uudelleen vokselin muodossa. Slipknotin perkussionisti ja perustajiin lukeutuva Shawn ”Clown” Crahan kertoo Knotversesta seuraavaa:

”Kun aloin pelata Quakea verkossa vuonna 1999 ja Minecraftia vuonna 2011 se oli jotain ainutlaatuista. Mutta tuolloin en voinut saada Sidiä raapimaan vierelläni enkä voinut tarjota faneille kuvataidetta. Pystyimme vain pelata peliä yhdessä. Kuuntelemme, katsomme ja menemme minne fanimme johdattavat meitä. Ja jos et ymmärrä tai olet huolissasi, tiedä, että autamme saamaan fanimme mukaan. Emme malta odottaa, että näet, mitä meillä on tulossa.”

Voit tutustua Knotverseen täällä.