Slipknotilla on takataskussaan kappale Paul Grayn muistolle nimeltään ”Without The Gray”

Yliannostukseen vuonna 2010 Iowassa hotellihuoneessa kuolleen -basisti Paul Gray saa todennäköisesti jossain vaiheessa oman tribuuttikappaleen Slipknotilta, kertoo yhtyeen perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan. Itseasiassa kappale on tehty jo vuosia sitten, joten se on odottanut vain pääsyään päivänvaloon. Crahan kertoi teoksesta 93X-radiokanavan haastattelussa seuraavaa:

”On niin paljon kappaleita joita emme ole koskaan julkaisseet, koska ne päästyvät siihen tiettyyn pisteeseen missä kaikki tuntuu olevan kohdallaan, mutta siveltimestä ei sitten löydy sitä täysin oikeaa väriä viimeistelyyn. Joten niitä jätetään sitten vähän taka-alalle. Sellaista materiaalia on paljon.”

”Meillä on kappale jonka me kirjoitimme Paul Grayn muistolle ”Without The Gray” ja luultavasti on minun syytäni ettei se ole vielä julki. En tiedä miksi. Se tuntui liian ”läheiseltä” aiheelta aluksi. Sen täytyi olla enemminkin vain meille, entä kenellekään muulle. Nyt en enään välitä, tahtoisin sen kuultavaksi myös kaikille muillekin pelkästään meidän itsemme lisäksi”

toivoo, että uusimman albumin äänitykset olisivat purkissa heinäkuun loppuun mennessä. Voisiko edellämainittu teos esiintyä tulevalla uutukaisella? Toivoa sopii!

Kommentoi julkaisua