Slipknot Hartwall Areena

Slipknotin Corey Taylor suuttui Kanye Westin 200 dollarin hintaisesta uudesta albumista: ”Ihmisillä ei ole edes varaa asuntoihinsa, helvetti soikoon”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.3.2022

Räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista tempuistaan julkisuudessa, jonka lisäksi West on näyttäytynyt julkisuudessa viime aikoina myös ilkeänä entistä vaimoaan, Kim Kardashiania kohtaan.

Kanye Westin uusi albumi ”Donda 2” on myös herättänyt mielenkiintoa musiikkimaailmassa. Westin uutta albumia saa eksklusiivisesti Westin omalla ”Stem Player” -soittimella, joka on eräänlainen nykyaikainen MP3-soitin. Soittimen hinta on huikeat 200 dollaria, ja se sisältää albumin lisäksi myös mahdollisuuden kuunnella yksittäisiä raitoja kappaleista irrallaan, eli kuuntelija voi halutessaan vaikka kuunnella pelkästään bassorumpua tai vokaaleja.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Metalliyhtye Slipknotin keulakuva Corey Taylorilta kysyttiin tuoreessa Metron haastattelussa hänen mietteitään Westin suuruudenhulluun viritelmään. Taylor kertoi seuraavaa:

”Oletat, että yleisöllä on sama pääsy ja sama teknologia kuin sinulla, mutta olet vitun ääliö, kun teet niin. Oletko tosissasi? Se ei toimi niin. Se, että tuota pitää fiksuna, osoittaa vain miten kieroutunut ja sekaisin Kanye West todella on.”

”Kun sinulla on niin paljon rahaa ja niin paljon ihmisiä ympärilläsi, jotka kertovat sinulle juuri sitä, mitä haluat kuulla, todellisuuskäsityksesi lentää suoraan ulos ikkunasta. Ihmisillä ei ole edes varaa asuntoihinsa, helvetti soikoon. Se ei ole oikein.”

”Se on vain niin mahtailevaa ja naurettavaa. Jos me [Slipknot] tekisimme niin, meidät demonisoitaisiin, mutta takaan, että ihmiset katsovat häntä kuin neroa. Vittu, vedä pääsi ulos perseestäsi, laita se albumi CD-levyille ja anna sitä ihmisille. Jos haluat tehdä levyn, tee se niin, että ihmiset voivat oikeasti kuunnella sitä. Se on niin vitun hevonpaskaa.”

Luetuimmat

Uusimmat