Slipknotin Jim Root uskoo, ettei bändi ollut valmistautunut tarpeeksi uuden albuminsa tekemiseen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.9.2022

Metallijätti Slipknot julkaisee 30. syyskuuta odotetun uuden albuminsa nimeltään ”The End, So Far”. Tuoreessa Music Radarin haastattelussa yhtyeen kitaristi Jim Root kertoo, ettei hän usko yhtyeen valmistautuneen kyseisen albumin tekemiseen tarpeeksi.

”Joe Barresi on uskomaton tuottaja. Hänellä on upea työhistoria, ja minusta tuntuu, ettemme olleet valmistautuneet häneen täysin, ja minusta tuntuu, ettemme pystyneet käyttämään hänen taitojaan täysin hyödyksemme, ymmärrättekö mitä tarkoitan? Emme tehneet esituotantoa. Rakensimme tämän levyn studiossa, ja suuri osa siitä johtui Covidista ja siitä, että olimme erossa toisistamme, ja olosuhteet johtivat siihen, että teimme levyn niin kuin se tehtiin”, Root kertoo

”Koska ajattelutapani oli sellainen kuin oli, minulla ei ollut paljon luovaa panosta. Minulla oli vähän kiire yrittää keksiä ideoita tähän tai tuohon sovitukseen. Me emme harjoitelleet bändinä. Emme tunteneet kappaleita läpikotaisin, ja se vaikutti levyyn. Se viivästytti aikataulua. Emme oikeastaan riidelleet tai tapelleet keskenämme, vaan yritimme miettiä, mikä on paras tapa lähestyä tätä”

Voit käydä lukemassa koko haastattelun täällä.