Slipknotin kanssa kiertueella olevan Cypress Hillin Sen Dog joutuu leikkaukseen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.5.2022

Tällä hetkellä metalliyhtye Slipknotin kanssa kiertueella oleva hip hop -ryhmä Cypress Hillin jäsen Sen Dog – oikealta nimeltään Senen Reyes – joutui jättäytymään pois kiertueelta.

Dogille sattui yhtyeen tiedotteen mukaan ”koronaan liittymätön terveydellinen hätätila”, jonka johdosta Dog vietiin sairaalaan. Dogilla on edessä leikkaus, jonka jälkeen hän joutuu jäämään lepäämään pois tuleviltakin keikoilta.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Jotkut teistä ovat ehkä huomanneet, että veljemme Sen Dog puuttui ensimmäiseltä kiertueemme pysähdyspaikalta Slipknotin kanssa eilen illalla. Valitettavasti maanantai-iltana Senille sattui lääketieteellinen hätätapaus, joka vaatii nyt leikkausta. Leikkauksen jälkeen hän ottaa vapaata ja lepää kauan tarvitsemaansa lepoa. Olemme pahoillamme, että hän ei ole kanssamme jäljellä olevilla Slipknot-päivillä. Aiomme pitää huolen veljestämme ja emme malta odottaa, että hän pääsee takaisin tien päälle kanssamme. Hänen terveytensä on etusijalla. Hän ei malta odottaa, että pääsee taas kiertueelle ja on pian taas jaloillaan. Sen halusi varmistaa, että fanit tietävät, että hän on erittäin pettynyt näiden päivien väliin jäämisestä.”

Cypress Hillin lisäksi Sen Dog laulaa metalliyhtye Powerflossa.