Slipknotin rumpali Jay Weinberg keskustelee Guitar Centerin videolla isänsä Max Weinbergin kanssa heidän yhteisestä ammatistaan

Max and Jay Weinberg -video

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Slipknotin rumpali Jay Weinberg ja hänen isänsä Max Weinberg ovat luoneet uraa samalla alalla. Rumpali Max Weinberg on tuttu Bruce Springsteenin taustayhtye E Street Bandistä sekä Conan O’Brienin studioyhtyeestä. Max Weinberg on kertonut aiemmin Rolling Stonesin haastattelussa olevansa äärimmäisen ylpeä poikansa soittotaidoista.

Hiljattain on julkaistu video, jossa isä ja poika Weinberg jamittelevat ja keskustelevat soitosta rumpusettiensä takana. Video oli alunperin nauhoitettu Guitar Centerin mainosvideoksi isänpäivän kunniaksi, mutta nyt se on julkaistu kokonaan.

Jay Weinberg kertoo videolla kuinka oppi työstämään omaa tyyliään, ja hän vertaa isänsä rumpuopetusta  autolla ajamisen opetushetkiin. Nuoren miehen angsti ja isän tarkka rumputyöskentely turhautti molempia, kun Jay Weinberg joutui opettelemaan Bruce Springsteenin kappaleita, jotta pääsi tuuraamaan isäänsä.

Max Weinberg kertoi lopulta opettaneensa ainoastaan, että rumpukapuloita täytyy pitää rennolla otteella, eikä puristaa liikaa, ja että soitossa on pidettävä tarkka tahti. Max Weinberg myöntää ylpeänä, että Jay on häntä paljon parempi rumpali. Pojasta on kirjoitettu aukeaman juttu Rolling Stones -lehdessä, sekä Jay on valittu musiikkityylinsä parhaaksi rumpaliksi.

Yhteinen ammatti on lähentänyt isää ja poikaa kaikin tavoin. Katso video tästä:

Vuoden 2013 livevideo, jossa Jay Weinberg soittaa Bruce Springsteenin kanssa:

Kommentoi julkaisua