Slipknotin Shawn ”Clown” Crahan kertoo olevansa innoissaan bändin uudesta perkussionistista

Metalliyhtye Slipknot kävi läpi kuluneen vuoden keväällä miehistönvaihdoksen, kun yhtyeen pitkäaikainen perkussionisti Chris Fehn erkani yhtyeen riveistä. Fehn myös haastoi pitkäaikaisen yhtyeensä oikeuteen rojaltien takia. Sitten toukokuussa yhtye julkaisi ensimmäisen musiikkivideon uudelta ”We Are Not Your Kind” -albumiltaan, jossa Fehnin tilalla nähtiin uusi perkussionisti, jota fanit ovat alkaneet nimittään ”tortillamieheksi” maskin ulkonäön vuoksi.

Nyt bändin aivoinakin toimiva perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan on jakanut hieman omia mielipiteitään uudesta jäsenestä ja työtoveristaan. Clown kertoo Spotifyn ”Metal Talks” -artistisarjassa olevansa innoissaan siitä, että yhtyeessä on uusi jäsen.

”Olen todella innoissani uudesta jäsenestä. Tämä on ollut hyvin hauskaa. On vain niin hienoa nähdä, että kun jotakin tällaista käy tässä vaiheessa uraamme, niin joku on valmis hyppäämään täysillä mukaan ja arvostaa tätä touhua. Koska me voisimme todella helposti ottaa itseemme median ja fanien puheista, mutta he eivät tiedä kaikkia yksityiskohtia. Eivätkä he koskaan tule tietämään, koska niin ei pitäisi olla. Tämä on meidän perheyrityksemme, ja me rakastamme kaikkia niitäkin, ketkä eivät enää ole yhtyeessä. Paul Gray ei enää ole täällä, ja me ikävöimme häntä jokaikinen päivä. Mutta jos Slipknot haluaa jatkaa eteenpäin, meidän pitää koota itsemme ja tehdä parhaamme. Ja juuri niin me teemme. Hiljattain me taas kokosimme itsemme, ja olemme tehneet sen, mitä olemme tehneet, ja liikumme eteenpäin. Kaikki ovat onnellisia, ja me taas olemme hyvin onnellisia.”

Kommentoi julkaisua