Slipknottia, Rammsteinia, Toolia: katso mitä vuosi 2019 tuo tullessaan uusien albumeiden suhteen

Vuosi 2019 on polkaistu käyntiin ja vuodesta on tulossa ainakin uuden musiikin saralla ennakkoon katsottuna yksi parhaimmista pitkään aikaan, sillä pitkän odotuksen jälkeen uudet albumit julkaisevat mm. King Diamond sekä Tool. Rammsteinin albumia on lupailtu huhtikuulle, kun taas Toolin sekä King Diamondin albumeiden julkaisun ajankohta on vielä tätä kirjoitettaessa epävarma. Ensiksi mainitun albumi todennäköisesti ilmestyy ennen kesän festivaalikeikkoja Euroopassa.

Melodisen metallin edessä on oikea kultavuosi, sillä kevään aikana on luvassa uudet albumit niin In Flamesilta, Soilworkilta, Children Of Bodomilta, Battle Beastilta, kuin myös kovassa nousussa olevalta Beast In Blackilta. Viikinkimetallin ystäviä puolestaan hemmotellaan Amon Amarthin uudella albumilla, jonka nauhoitukset yhtye sai hiljattain valmiiksi mutta albumin julkaisusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Vanhemman rockin diggareille luvassa on myös varsin lupaava vuosi, sillä luvassa on uudet albumit AC/DC:lta, Rob Zombielta sekä Whitesnakelta.

Progressiivisen metalin ja rockin ystäviä hemmotellaan Toolin uuden albumin lisäksi mm. Gojiran, Dream Theaterin sekä Peripheryn uusilla tuotoksilla.

Modernimman rockin ja metalin fanit saavat tänä vuonna kuunneltavakseen uudet albumit mm. Hellyeahilta, Avenged Sevenfoldilta, Bring Me The Horizonilta sekä Papa Roachilta, kun taas nu-metalin ja pomppumetallin ystäviä ilahduttavat , , Limp Bizkit sekä uusilla albumeillaan.

Yhdysvaltalaisista metallisuuruuksista myös Lamb Of God, Anthrax, Megadeth sekä Killswitch Engage ovat ilmoittaneet julkaisevansa uuden albuminsa tämän vuoden aikana.

Äärimetalin saralta uusia albumeita ovat julkaisemassa ainakin grindcoren pioneeri Napalm Death, death metalin pioneeri Carcass sekä deathcoren suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva Whitechapel.

Mitä albumeita te lukijat odotatte vuodelta 2019 eniten? Vastaa kyselyymme alapuolelta löytyvästä kyselystä!

 

Mitä albumia odotat eniten vuodelta 2019?

Kommentoi julkaisua