Smash Into Piecesin uuden ”Ghost Code” -levyn biisejä on kuunneltu jo yli 55 miljoonaa kertaa – Katso myös ”Afterglow”-singlen video

Kirjoittanut Atte Itkonen - 15.4.2024

Smash Into Pieces tiedottaa: Smash Into Pieces on noussut yhdeksi Skandinavian modernin raskaan rockin suurimmista vientinimistä, ja nyt yhtye julkaisi perjantaina ”Ghost Code” -albuminsa, jonka kappaleita on kuunneltu tähän mennessä jo yli 55 miljoonaa kertaa. Mukana albumilla on myös Melodfestivalenin finaalissa laajaa ihastusta saanut ”Heroes Are Calling” -single. Kaikkiaan bändin tuotannon kuuntelukerrat ovat ylittäneet jo puolen miljardin kuuntelun rajan.

Levyn myötä julkaistiin myös albumilta löytyvän ”Afterglow”-singlen video. Biisi summaa hienosti koko ”Ghost Coden” ytimen sekä bändin tämänhetkisen meiningin. Futuristisiin visuaalisiin elementteihin viehättynyt Smash Into Pieces on myös luonut oman Arcadia World -maailmansa, ja tähän rinnakkaistodellisuuteen pääset hyppäämään täällä.

Tähän mennessä kahdella platina-albumilla palkittu yhtye pääsee tänä vuonna kiertämään urakalla; jo nyt bändille on bookattu yli 150 keikkaa tälle vuodelle. Smash Into Pieces aloitti mittavan kotimaan-kiertueensa jo maaliskuun puolivälissä. Bändi saapuu Suomeen lokakuussa neljän keina minirundille Turkuun, Lahteen, Tampereelle ja Helsinkiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Katso kaikki keikat yhtyeen sivuilta.