Social Distortion -laulaja Mike Nessillä on todettu nielurisasyöpä

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 7.6.2023

Ikonisen punk rock -yhtye Social Distortionin laulajalla Mike Nessillä on diagnosoitu nielurisasyöpä. Yhtye kertoo asiasta sosiaalisen median tileillään ja tiedottaa samalla lykkäävänsä Pohjois-Amerikan kiertuettaan. Yhtye joutuu myös siirtämään suunnittelemansa kahdeksannen studioalbuminsa nauhoitukset myöhempään ajankohtaan.

Ness, joka on yhtyeen mukaan käynyt hiljattain läpi leikkausoperaation, kommentoi asiaa näin:

”Ajattelemme, että elämä sujuu suunnitelmien mukaan, mutta sillä on tapana tokaista, että ’Äläpä luulekaan!’

Kesken albumin esituotannon sain diagnoosin ensimmäisen asteen nielurisasyövästä. Tunsin oloni tarpeeksi hyväksi äänityksiä varten vielä päivää ennen leikkausta. Bändi ja minä olimme hyvin inspiroituneita ja innoissamme nauhoittaessamme näitä biisejä, jotka muuten kuulostavat h-vetin UPEILTA!”

Ness kertoo sairautensa hoidon seuraavan vaiheen olevan leikkauksesta toipuminen ja sädehoidot. Hänen mukaansa lääkärit uskovat, että hoitojen jälkeen hän voi aloittaa paranemisprosessin ja toipuu täysin. Ness harmittelee kiertueen ja albumin lykkääntymistä mutta lupaa faneille, että hyvää kannattaa odottaa ja kiittää kaikkia tuesta:

”Haluan teidän kaikkien tietävän, että tämä on avannut silmäni aivan uudenlaiselle kamppailulle. Tiedän, että moni teistä tai rakkaistanne on henkilökohtaisesti kokenut saman ja samastun teihin, koska tiedän nyt tämän raskaan kokemukseni kautta, miltä se tuntuu.

Minua ympäröi ystävien ja perheeni, erityisesti rakkaan vaimoni ja poikieni (ja myös kolme koirani ja kisuni) rakkaus ja tuki. KIITOS KAIKILLE faneillemme jo etukäteen rakkaudestanne ja tuestanne juuri nyt.

Me selviämme tästä…”

Luetuimmat

Uusimmat