Soittaisiko Mike Portnoy vielä Dream Theaterin kanssa? Vastaus on varmasti mieluinen bändin faneille

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.2.2023

Rumpalivirtuoosi Mike Portnoy tunnetaan progemetalli-legenda Dream Theaterin pitkäaikaisena rumpalina. Portnoy kuitenkin lähti bändistä vuonna 2010, ja hänen korvaajakseen rumpujen taakse astui Mike Mangini.

Moni on toivonut, että Portnoy nähtäisiin taas soittamassa bändin kanssa laajemmin. Vuonna 2025 yhtye täyttää 40 vuotta, ja juhlavuosi onkin saanut osan ihmisistä toiveikkaiksi sen suhteen, että Portnoy istahtaisi taas rumpujen taakse bändin kiertueella.

Tuoreessa Heavy Hooksin haastattelussa Portnoylta kysyttiinkin, että tarttuisiko hän tilaisuuteen soittaa bändin kanssa, jos kutsu käy.

”Olisin varmasti tyytyväinen ajatukseen, ehdottomasti, ja olen sanonut pojille, että olosuhteista riippuen, koska tietenkin on paljon hypoteettisia olosuhteita. En tiedä, haluaisinko välttämättä olla sessiomuusikkona bändille, jonka olen itse perustanut… Mutta jos kysyt, soittaisinko enää koskaan jätkien kanssa? Toki, jos oikea hypoteettinen tilanne tulisi eteen, niin kyllä, tietenkin, olen aina avoin sille.”

Dream Theater esiintyi hetki sitten Tampereella Nokia Arenalla.