Sonata Arcticalta ainutlaatuinen striimikeikka toukokuussa SemiLivessä


Pohjoisen power metal -ylpeys Sonata Arctica esittää live-streamin välityksellä akustisen ”Acoustic Adventures 2020” -konsertin. Keikka on ainutlaatuinen, sillä bändi soittaa materiaaliaan akustisesti vain tämän ainoan kerran vuoden 2020 aikana.

”Acoustic Adventures 2020” -konsertit lähetetään SemiLiven kautta kahtena eri päivänä, joista ensimmäinen on suunnattu bändin faneille Amerikassa, toinen kotiyleisölle Euroopassa ja Englannissa. Lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin jälkeen SemiLive-palvelun kautta.

Yhtyeen kosketinsoittaja Henrik Klingenberg kommentoi:

”Otti hetken jotta saimme tämän kasaan, mutta viimeinkin olemme valmiita ottamaan askeleen live-striimauksen maailmaan. Halusimme varmistaa, että meillä on tarjota jotain erityistä, ja koska ’Acoustic Adventures’-kiertue on esitetty ainoastaan Euroopassa, päätimme, että tämä on hyvä tapa aloittaa. Soitamme kaksi striimi-keikkaa, molemmat hiukan eri kappalevalinnoilla ja löysimme upean esityspaikan nimeltä Mustakari, joten tämä on varmasti jotain ennennäkemätöntä. Olemme todella innoissamme tästä!! Pysykää turvassa!”

Sonata Arctican ”Acoustic Adventures” 2020″ -keikat:

Perjantai 29.5.2020

Los Angeles 5 pm
Chicago 6 pm
Mexico City 7 pm
New York 8 pm
São Paulo 9 pm
Melbourne 10 am (+ 1 day)
Helsinki 3 am (+ 1 day)

Lauantai 30.5.2020

Helsinki 21:00
Berlin 20:00
London 19:00
Moskova 21:00

Liput:

www.semilive.fi

www.ticketmaster.com

www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua