Sonic Syndicaten entisten jäsenten luotsaama The Unguided julkaisee uuden albuminsa helmikuussa

The Unguided 2013Sonic Syndicaten entisten jäsenten luotsaama The Unguided on asettanut tulevan albuminsa nimeksi ”Lust And Loathing”. Yhtye aikoo julkaista seuraavan albuminsa helmikuun 26. päivä Napalm Recordsin toimesta. Voit lukea yhtyeen nokkamiehen Richard Sjunnessonin viestin yhtyeen tulevaan albumiin liittyen sekä levyn tiedot tästä:

”Sitting on the new songs, for what felt like a life-time, and finally get to shed some light on what’s to come from camp; The Unguided, is a sensation on its own. This is the last part of an album trilogy, that’s been in the making for 6 years, and what a climax it is indeed. Expect the unexpected! We poured everything and more into this one.”

The Unguided Lust And Loathing 2016Kappalelista:
1. Enraged
2. The Worst Day (Revisited)
3. King Of Clubs
4. Heartseeker
5. Photobs Grip
6. Black Eyed Angel
7. Operation: E.A.E.
8. Boneyard
9. Hate (and Other Triumphs)
10. Mercy (Bonus Track)
11. Judgment (Bonus Track)
12. Betrayer Of The Code (Live)

Kommentoi julkaisua