Sotajumala tukee isosti Lutakko -dokumentin valmistumista

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.12.2015

SotajumalaSotajumala, yksi suomalaisen death metalin kärkinimistä, julkaisi itsenäisyyspäivänä Facebook-sivuillaan päivityksen, jossa haastaa kaikki faninsa tukemaan rock-klubi Tanssisali Lutakosta tehtävää dokumenttia.

Lutakossa tukikohtaansa pitävä bändi osallistuu Lutakko-dokumentin joukkorahoituskampanjaan hankkimalla sadan euron arvoisen VIP-paketin ja arpomalla sen faniensa kesken. VIP-paketti pitää sisällään dokumentin yksityisen ennakkonäytöksen ja mahdollisesti vieläpä yhdessä bändin kanssa. Arvontaan osallistuminen vaatii pelkästään Sotajumalan päivityksestä tykkäämistä ja Lutakko-dokumentin joukkorahoituskampanjan linkin jakamista. Bändi kertoo haluavansa levittää sanaa dokumentista mahdollisimman laajalle ja rohkaisee samalla kaikkia osallistumaan joukkorahoituskampanjaan dokumentin rahoituksen varmistamiseksi.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Dokumenttia varten on haastateltu myös Sotajumalan vokalistia, Mynni Luukkaista, joka on työskennellyt Lutakossa vapaaehtoisena.

Lutakko-dokumentti on syksyllä 2016 ilmestyvä dokumentti Tanssisali Lutakon vaiheista ja taistelusta klubitilojen purkamista vastaan. Tuotantoa rahoitetaan pääasiassa apurahoin sekä joukkorahoituksella. Joukkorahoituskampanjaan voi osallistua kuka tahansa, pienimmillään 14 euron summalla. Joukkorahoituskampanja, samoin kuin Sotajumalan VIP-paketin arvonta on käynnissä 21.12.2015 asti. Tähän mennessä kampanja on kerännyt jo yli 1 700 euroa, kampanjan kokonaistavoitteen ollessa 2 000 euroa.

Sotajumalan päivitys: https://www.facebook.com/sotajumala/posts/10156163125380276

Lutakko-dokumentti Facebookissa: https://www.facebook.com/Lutakko-dokumentti-872006192876116/

Joukkorahoituskampanja: www.mesenaatti.me/lutakko-dokumentti