Sotajumalan tulevaisuus fanien käsissä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.1.2015

Sotajumala 2014Jyväskyläläinen death metal -yhtye Sotajumala on laittanut uusimman ”Raunioissa” nimisen albuminsa ilmaiseksi ladattavaksi tänne. Yhtye on julkaissut samalla viestin, jossa kertoo albumin jäävän yhtyeen viimeiseksi mikäli yhtyeen fanit eivät halua ostaa albumia ja auttaa yhtyettä pääsemään edes omilleen albumin kanssa. Voit lukea bändin mietteitä asian tiimoilta tästä:

“Vaikka emme teekään musiikkia rahasta on meidän silti tienattava vähintään levyyn sijoittamamme rahat takaisin, muutoin tämä jää viimeiseksi levyksemme.”

“Levyjen tekeminen ei yksinkertaisesti ole mahdollista, jos kukaan ei halua maksaa niistä. Rahankeräyslakimme johdosta emme voi vastaanottaa lahjoituksia, joten arvostamme suuresti kaikkia levyn Bandcampistä, keikoita tai kaupasta ostaneita.”

Yhtye on kommentoinut albumin laittamista ilmaiseksi ladattavaksi seuraavasti:

”Tämän levyn valmistuminen oli työn ja tuskan takana, mutta näin jälkikäteen on helppo hymyillä. Olemme äärimmäisen ylpeitä levystä ja haluamme mahdollisimman monen ihmisen kuulevan sen. Tästä syystä olemme päättäneet sekä myydä levyä, että jakaa sen ilmaiseksi.”