Sotkamon Syke festivaali järjestetään elokuussa

Kainuu saa uuden rockfestivaalin. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä Sotkamon Syke on yksipäiväinen raskaampi kyläjuhla Sotkamon keskustan tuntumassa, Hotelli Tuliketun pihassa. Festivaalipäivä on lauantai 6.8.2011, ja portit avataan klo 15.00. Lavalla nähdään , , ja . Juontajana toimii kaikelle kansalle tuttu Jone Nikula.

AMORPHIS ei esittelyjä kaipaa. Neljällä edellisellä albumillaan kultaa myynyt kokoonpano on iskussa – aina. Uusi pitkäsoitto The Beginning of Times julkaistaan toukokuun lopussa.

TURMION KÄTILÖT, nuo Kuopion umpihullut ja Suomen Rammstein. Tämä yhtye ei jätä ketään kylmäksi, tanssijalka vipattaa ja yhtyeen totalitäärinen lavaenergia välittyy taatusti myös yleisön joukkoon. Kyykkyyn! Ylös!

TAROT Kuopion hevilegendat, Hietalan maanmainiot veljekset parhaine kavereineen saapuvat Sotkamoon täydellä sykkeellä. Mukanaan Savon sankareilla on nippu vanhoja biisejään uusina versioina juhlakansalle esitettäväksi. Ehkä kova, ehkä jopa kovin!

Oululainen THE MAN-EATING TREE on ex-SENTENCED -rumpali Vesa Rannan uusi melodista metallia työstävä poppoo. Suomen Katatoniaksikin jo nimetty joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Sotkamon tantereella.

Hotelli Tuliketun piha on aidattu ja koko festivaalialue on anniskelualuetta. Tästä johtuen festivaalille on 18 vuoden ikäraja. Valmistaudu todistamaan ikäsi portilla.

Lippuja on myynnissä ainoastaan 2000 kpl, joten suosittelemme ennakkolippujen hankkimista.

Kauempaa tuleville festivaalivieraille on saatavana edullisia majoituspaketteja (yöpyminen aamiaisineen + festivaalilippu) Hotelli Tuliketusta.

Ennakkoliput:
www.tiketti.fi
www.lippupalvelu.fi

Kommentoi julkaisua