Soutelua syvissä vesissä: Huora soutaa Huhtasaareen ilman airoja

Suurta suosiota nauttiva punkrock-yhtye Huora soutaa uudella singlellään ilman airoja Huhtasaareen. Tänään julkaistava sinkku avaa retkitunnelmia tulevalta albumilta, jolla kauhotaan jälleen syvissä ja väkivaltaisissa vääryyden vesissä. Raivokas ja kantaaottava single Huhtasaareen on saanut inspiraatiota Lasse Mårtensonin hitistä Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.

No arvatkaa, mistä se kertoo? Huhtasaareen kertoo soutelusta syvissä vesissä ja ottaa kantaa vesistömme nykytilaan, kommentoi nauraen Huoran laulaja Anni Lötjönen uuden kappaleen sanomaa.

Ärhäkällä punk-otteella metallia ja rokkia sekoitteleva ”Kosto elää!” –albumi julkaistaan 2.11. Levy on äänitetty Huoran luottomiehen Matti Lötjösen johdolla Vaajakosken Electric Foxilla sekä Indigo Sick -studiolla Tampereen Nekalassa. Levyn julkaisee Stupido Records. Levyltä julkaistut singlet Puukottaja ja Kaikki kaatuu ovat saaneet ilahtuneen vastaanoton ja biisejä on kuultu mm. Radio Rockilla ja YleX:llä.

Kovilla live-vedoillaan itsensä läpilyöneen Huoran debyyttialbumi Hukutaan paskaan julkaistiin viime vuonna ja levyn biisejä on striimattu Spotifyssa yli 2,5 miljoonaa kertaa. Kesällä räyhäkäs live-orkesteri hurmasi valtavia yleisöjä isoilla festarilavoilla ja nyt marraskuussa on luvassa odotettu julkaisukiertue.

HUORAN JULKKARIKIERTUE:
02.11. HELSINKI, Nosturi
03.11. HYVINKÄÄ, Medicin Man
09.11. KOUVOLA, Bar Q
16.11. RAUMA, Brummi
17.11. LAPPEENRANTA, Totem
23.11. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
24.11. KUOPIO, Henry’s Pub
30.11. OULU, 45 Special
01.12. KAJAANI, Kulma
05.12. IISALMI, Graceville
07.12. KARKKILA, Pikkupässi
08.12. JYVÄSKYLÄ, Musta kynnys
14.12. PORI, Monttu
15.12. TAMPERE, Klubi

Biisilista:
1. Maailmanloppu
2. Oispa kaljaa
3. Koditon
4. Kaikki kaatuu
5. Huhtasaareen
6. 2 vuotta
7. Puukottaja
8. Maija-Liisa
9. Mun pahat olot on sun pahat olot
10. Kuilu

http://www.stupido.fi/
https://www.facebook.com/Huoraofficial/?ref=br_rs?

Kommentit