Speed Metal Party järjestetään Tampereella elokuussa

Kuva: Peero Lakanen

Lauantaina 14.08.2021 Tampereeella raikuu metalli kun Klubilla järjestetään .

Speed Metal Party on perinteinen tamperelainen speed/thrash metalliin keskittyvä festivaali, jonka juuret ulottuvat aina Tullikamarin avaamiseen kulttuurikäyttöön alkusyksyllä 1988. Ensimmäinen Speed Metal Party järjestettiinkin jo 22.09.1988 Pakkahuoneella!

Festarin luonne on aina ollu voittoa tavoittelematon, faneilta faneille tapahtuma ja Tampereen metalliskeneä tukeva.

Vuonna 2018 Speed Metal Party koki uuden tulemisen ja tapahtumassa esiintyi kanadalainen metallipioneeri Razor. Tapahtuma oli loppuunmyyty. Vuonna 2019 vieraana oli legendaarinen Artillery Tanskasta.

Tänä vuonna festari hoidetaan kotimaisin voimin vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen. Tamperelainen Prestige esittelee uuden albuminsa – ensimmäisen sitten vuoden 1992 – levynjulkaisujuhlien merkeissä. Niinikään kovasti aktivoitunut tamperelaisryhmä Dethrone täräyttää pomminvarmasti ja voimahullusti, pirkanmaalainen Dead Samaritan tarjoilee deaththrashillä höystettyä energiaa ja pohjoisesta saapuu kaksi vierasta: jo vuonna 1986 perustettu National Napalm Syndicate on tuttu kaikille lajista kiinnostuneille ja huippuvedossa ja niinikään jo kasarilta ponnistava Damage S.F.P. ei jätä ketään kylmäksi agressiivisella thrashillään.

Liput Tiketistä:

https://www.tiketti.fi/speed-metal-party-2021-tullikamarin-klubi-tampere-lippuja/69070

Kommentoi julkaisua