Speedtrapin leirissä muutoksia

Speedtrap 2015Alkusyksystä kakkosalbuminsa ”Straight Shooter” julkaissut kotimainen vauhtimetalliviisikko Speedtrap joutuu vaihtamaan laulusolistiaan. Kovalla tahdilla kotimaata ja Eurooppaa kiertäneen bändin vokalisti Jori Sara-aho siirtyy syrjään tammikuussa, jonka jälkeen yhtye siirtyy tauolle etsimään uutta nokkamiestä. Eropäätökseen ei liity sen kummempaa dramatiikaa:

– On aika sanoa hyvästit. Pitkällisen ja huolellisen mietiskelyn jälkeen olen päättänyt jättää Speedtrapin. En enää huomannut nauttivani kiertueista samaan tapaan kuin ennen. Ja jos huomaat, että sinulta puuttuu motivaatio kiertämiseen, on aika astua syrjään. Haluan kiittää Speedtrapia sekä yhtyeen seuraajia näistä vuosista, Sara-aho ilmoittaa omassa tiedotteessaan.

Speedtrap soittaa vielä kolme viimeistä keikkaa Sara-ahon kanssa, joista ensimmäiset kaksi ovat tulevan viikonloppun perjantaina Svart Festivaleilla Helsingin Nosturissa sekä Jyväskylän Lutakossa. Laulajan viimeistä keikkaa juhlistetaan tai synkistellään Bar Loosessa Helsingissä 15.1.2016. Keikkojen jälkeen yhtye palaa treenikämpälle säveltämään uutta materiaalia, testaamaan laulajaehdokkaita ja lupaa olla takaisin lavoilla vielä ensi vuoden aikana.

https://www.facebook.com/speedtrapmetal
https://speedtrap.bandcamp.com/

Keikat
27.11. Helsinki, Nosturi, Svart Festival w/ Jess and The Ancient Ones, Sammal, Kesä, Hard Action, Musta Risti
27.11. Jyväskylä, Lutakko, Svart Festival w/ Jess and The Ancient Ones, Sammal, Kesä, Hard Action, Musta Risti
15.01. Helsinki Bar Loose, w/ Musta Risti

Kommentoi julkaisua