Spiritus Mortis julkaisee uuden albuminsa perjantaina: Katso video ”Feast of the Lord” -kappaleesta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.9.2022

Maamme vanhin doom metal -yhtye Spiritus Mortis julkaisee viidennen levynsä syyskuussa 2022. Kuusi vuotta on kulunut edellisen ylistetyn ”Year Is One” -albumin julkaisemisesta ja paljon on tapahtunut. Kahdella viimeisimmällä levyllä lauluvastuun hoitanut Albert Witchfinder aka Sami Hynninen (Reverend Bizarre, Opium Warlords) on siirtynyt omien projektiensa pariin ja tilalle on tullut jo muutaman vuoden livekokoonpanossa vaikuttanut Kimmo Perämäki. Myös rumpalinvirka on vaihtunut. Liki kaksikymmentä vuotta kannujen takana viihtyneen Jarkko Seppälän tilalla tuomiopäivän tempoa hallitsee nyt Markus Kuula.

Spiritus Mortis luottaa uudella levyllään perusvahvuuksiinsa, uusi laulaja Perämäki on tuonut biiseihin lisää monipuolisuutta laajalla äänialallaan, mutta yhtye luottaa sävellystyössään murjovien kitaroiden sekä raskastakin raskaamman metallin voimaan. Kysyttäessä mistä uudella ”The Great Seal” -albumilla on pohjimmiltaan kyse, yhtye vastaa lyhyesti ja kryptisesti.

”Rituaalijoukkoitsemurha. Tuska, orgiat ja pelastus. Noita? Kastraatio. Itsemurhapommittaja. Maailmojen valloittaja. Outo löytö lähteessä. Polttoitsemurha”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Spiritus Mortisin uusi video kappaleesta ”Feast of the Lord” on vastikään julkaistu Svart Recordsin YouTube-kanavavalla. Voit katsoa videon tästä:

Yhtyeen ”The Great Seal” -albumi julkaistaan 16.9. mustana vinyylinä, digitaalisesti sekä CD:nä.

16.9. Spiritus Mortis: The Great Seal LP/CD (tilauslinkki)
https://svartrecords.com/product/spiritus-mortis-the-great-seal-album/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

16.9. Spiritus Mortis: The Great Seal (digitaaliset alustat)
https://orcd.co/kyypgk8

https://www.facebook.com/spiritusmortis.official
https://spiritusmortis.com/