St. Aurora julkaisee vaikuttavan musiikkivideon They All Remember -kappaleelleen – EP:n: nimikkoraidalle tehty video sinetöi julkaisun

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.2.2022

Viime toukokuussa St. Auroran debyytti-EP ”They All Remember” näki päivänvalon ja keräsi kiitettävää huomiota. Yli satatuhatta kuuntelukertaa saanut julkaisu niputetaan nyt EP:n nimikkobiisille tehdyllä komealla musiikkivideolla, joka on kuvattu Aleksanterin teatterissa ja Nikelin mielisairaalassa Kotkassa.

Biisi kertoo mun omasta henkilökohtaisesta pelosta muistin menettämiseen. Siihen, että kaikki tärkeimmät ihmiset ja asiat haihtuu pois, ja lopputuloksena tuntuu siltä, että on yksin ja kaikki muut koittaa vaan syöttää sulle jotain uskomattoman luonnotonta, joka ei vaan yksinkertaisesti ole omien tietojen mukaan mahdollista. Että elämä alkaa tuntua siltä, että kaikki muut yrittää vaan saada sut sekasin, mut et tiedä miksi. Pelottavinta ikinä olisi joutua sanomaan jollekin tärkeälle ihmiselle ’Kuka sä oot?’, kun ei enää näe siinä mitään tuttua”, kappaleen sanat kirjoittanut laulaja Nile kuvailee.

Santa Cruzista pari vuotta sitten lähtenyt basisti Eemi Lamberg laittoi uudet pyörät pyörimään varsin nopealla aikataululla. Ilman sen suurempia suunnitelmia, helmikuussa 2020 hän laittoi rumpali Walter Kousalle ensimmäisen viestin uuteen projektiin liittyen, ja reippaan vuoden päästä debyytti-EP näki päivänvalon. Nyt katseet ovat jo seuraavassa julkaisussa.

They All Remember -EP julkaistiin viime kesänä ja tämä musiikkivideo on tuon kokonaisuuden viimeinen sinetti. Nyt keskitymme viimeistelemään tulevaa lyhytsoittoamme, jonka ensimmäiset sinkut julkaistaan näillä näkymin tulevana kesänä”, Lamberg kertoo.

St. Aurora on:

Oscar Mäkinen – kitara
Walter Kousa – rummut
Nile Nilsson – laulu
Sami Selei – kitara
Eemi Lamberg – basso