Stalingrad Cowgirls lopettaa

Pohjoisesta ponnistava rockyhtye Stalingrad Cowgirls lopettaa. Punkhenkisen tyttökolmikon viimeinen keikka on 11.8. Simerockissa, jonka bändikisasta yhtyeen ura myös aikanaan lähti käyntiin. Siksi bändi haluaa myös päättää uransa Rovaniemellä. Sitä ennen Stalingrad Cowgirls esiintyy vielä Suisto-klubilla Hämeenlinnassa.

”Päätettiin, että ei pilata bändiä sen vuoksi, etteivät kaikki ehdi antaa tälle tarpeeksi aikaa. Tajuttiin, että nyt täytyy tehdä päätöksiä. Alunperin meidän ajatus oli, että tätä tehdään niin kauan kun kaikki on kivaa ja luontevaa. Haudataan nyt Stallarit kunnialla ja itkunsekanen hymy huulilla”, toteaa laulaja-kitaristi Enni Kivelä.

Stalingrad Cowgirls ehti julkaista uransa aikana kaksi levyä (Somewhere High, Kiss Your Heart Goodbye) ja lyödä itsensä kohinalla läpi etenkin livekeikkarintamalla. Bändi kiersi ahkerasti Suomen klubeja ja festivaaleja sekä keikkaili paljon ulkomailla, kuten Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Hollannissa, Japanissa, Kiinassa ja Venäjällä. Uransa aikana bändi esiintyi myös Iggy Popin, Musen, Mötley Crüen, Michael Monroen ja Billy Idolin lämppärinä.

Keikat
4.8.2012 Suisto-klubi, Hämeenlinna
Bikenic afterparty w/ Mika Järvinen & Crazy Sabbath
11.8.2012 Simerock festival, Rovaniemi

Kommentoi julkaisua