Stam1na esiintyy Jurassic Rockissa 10/10-juhlakeikan merkeissä

Kirjoittanut Jyri Kinnari - 24.2.2016

stam1na jurassic rockTapahtuman ensimmäinen syntymäpäivävieras on itseoikeutetusti lemiläinen metalliorkesteri Stam1na, joka on esiintynyt tähän mennessä jokaisessa Jurassic Rockissa. Yhtyeen esiintyminen tulee olemaan Stam1na 10 / 10 –juhlakeikka, jossa riemuitaan sekä festivaalin 10-vuotisjuhlaa, Stam1nan 10:ttä esiintymistä tapahtumassa sekä yhtyeen tänä vuonna vietettävää 20-vuotisjuhlaa.
Stam1na-leiristä kommentoidaan mikkeliläisfestivaalia ja tulevaa juhlakeikkaa seuraavasti: ”Jurassic Rock on kuin täydellinen orgasmi. Sen haluaa kokea aina uudestaan.”

Tapahtuman 2 ja 3 päivän liput ovat myynnissä: TIKETTI ja lippu.fi Festivaalin muu ohjelmisto, syntymäpäivävieraat sekä leirintäalueen kesän erikoisuudet julkaistaan keväällä.

Jurassic Rock festivaali on kasvanut vuosien varrella pienestä Visulahdessa vietetystä rocktapahtumasta koko kesän päättäväksi kolmepäiväiseksi riemujuhlaksi, jossa viihtyvät rintarinnan niin vauvat kuin vaarit. Kenkäveronniemen luonnonkauniissa maisemissa tapahtuma on saanut rinnalleen jo kolmatta vuotta porskuttavan sunnuntai-päivän Jurassic Piknik –konsertin, jossa kohtaavat eturivin tähtiartistit ja leppoisa kesäpäivä.